FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

mn otai2 forum paramedik?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: mn otai2 forum paramedik?

Post by atira on Wed 14 Sep 2016, 4:45 am

@Fieza wrote:rndu sgt forum mcm yg dulu... time tu rmai aktif smbang2 bls2 post w/pun merapu kn... msaa, cik pah, kak falci, cda, vlad, izah, adilla, atira, riyad, zulk, prof clone, n rmai agi..... hrp2 korang smua msuk cni blik kita forum cam dlu2..  lol!

hahhaa....rindu gk fieza kt ai......bz sgt skrg ni....muahhahaahha...atira rindu sume yg ade sini Cool
avatar
atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 27
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3983

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: mn otai2 forum paramedik?

Post by fifie on Tue 06 Jun 2017, 7:33 am

yes.. rindu semua kwn2 forum
avatar
fifie
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat terlatih
Gender : Female
Jumlah Post : 109
Umur : 32
Tarikh Register : 19/10/2006
Reputation : 8
Points : 4038

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: mn otai2 forum paramedik?

Post by Fieza on Thu 15 Jun 2017, 9:55 am

@Info Bola Sepak wrote:forum ni masih berisi walaupun dah kurang orang berdaftar yg online... masih banyak terdapat info2 penting yang boleh dijadikn rujukn bersama. cuma mungkin perlu sedikit transformasi supaya forum ni lebih mesra pengguna dan nampak lebih menarik.

betul tu
avatar
Fieza
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Mici U29
Gender : Female
Jumlah Post : 1489
Umur : 33
Tarikh Register : 12/10/2006
Reputation : 36
Points : 5428

Character sheet
Mutiara Kata saya: murahkanlah bibir dengan senyuman kerana senyum itu sedekah..

View user profile http://www.facebook.com/nurhafiza.pijajaja

Back to top Go down

Re: mn otai2 forum paramedik?

Post by Fieza on Thu 15 Jun 2017, 9:56 am

@atira wrote:
@Fieza wrote:rndu sgt forum mcm yg dulu... time tu rmai aktif smbang2 bls2 post w/pun merapu kn... msaa, cik pah, kak falci, cda, vlad, izah, adilla, atira, riyad, zulk, prof clone, n rmai agi..... hrp2 korang smua msuk cni blik kita forum cam dlu2..  lol!

hahhaa....rindu gk fieza kt ai......bz sgt skrg ni....muahhahaahha...atira rindu sume yg ade sini Cool


hai tira.... lme xbrtembung ngan tira..
avatar
Fieza
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Mici U29
Gender : Female
Jumlah Post : 1489
Umur : 33
Tarikh Register : 12/10/2006
Reputation : 36
Points : 5428

Character sheet
Mutiara Kata saya: murahkanlah bibir dengan senyuman kerana senyum itu sedekah..

View user profile http://www.facebook.com/nurhafiza.pijajaja

Back to top Go down

Re: mn otai2 forum paramedik?

Post by Fieza on Thu 15 Jun 2017, 9:58 am

@fifie wrote:yes.. rindu semua kwn2 forum

ye fifie.. sbnrnya kita smua yg brforum same2 dlu saling rindu merindu... cuma masing2 da ade khidupn masing2 kn..
avatar
Fieza
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Mici U29
Gender : Female
Jumlah Post : 1489
Umur : 33
Tarikh Register : 12/10/2006
Reputation : 36
Points : 5428

Character sheet
Mutiara Kata saya: murahkanlah bibir dengan senyuman kerana senyum itu sedekah..

View user profile http://www.facebook.com/nurhafiza.pijajaja

Back to top Go down

Re: mn otai2 forum paramedik?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum