FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

vekro vs e-dengue

View previous topic View next topic Go down

vekro vs e-dengue

Post by alfred on Thu 03 Feb 2011, 11:26 pm

askum dan salam sejahtera..di sini ada satu cerita khabar angin kemungkinan vekpro akan di hapuskan..sb skrang ada e-dengue online punya program untk key in kes,racun,PPA,Fog, semua la.so ape pendapat PPKP Unit vektor yang laen??bagi aku vekpro nie adalah satu aplikasi yang perfect...semua benda ada nak analisis KPI pun senang,bak kata semua ada la.lagi pun aplikasi ini di ilham kan oleh PPKP sendiri.kalau di bandingkan dengan E-dengue tue mmg leceh lah..law line internet down langsung xboleh nak buat pe2..yang buat e-dengue nie pun xda background pasal kesihatan..so pe pendapat korang?????

alfred
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : Pelatih penolong pegawai keshatan persekitaran
Gender: Male
Jumlah Post: 44
Umur: 27
Tarikh Register: 28/12/2008
Reputation: 0
Points: 2134

View user profile

Back to top Go down

Re: vekro vs e-dengue

Post by GameSky on Fri 11 Feb 2011, 3:17 pm

da pros and cons..

vekpro lau xda internet pun x leh send...ngan leceh...kena buat "attachment", email send lagi kat alamat tertentu...lau lmbat check...lambat lah jadi dia..

lau e-dengue, pas key in, dia terus automatically registered kat database, x perlu nak attach2, send2 kat email lagi...senang kerja..

GameSky
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Paramedik
Gender: Male
Jumlah Post: 2
Umur: 27
Tarikh Register: 11/02/2011
Reputation: 0
Points: 1319

View user profile

Back to top Go down

Re: vekro vs e-dengue

Post by alfred on Sat 02 Apr 2011, 8:03 pm

[quote="GameSky"]da pros and cons..

vekpro lau xda internet pun x leh send...ngan leceh...kena buat "attachment", email send lagi kat alamat tertentu...lau lmbat check...lambat lah jadi dia..

lau e-dengue, pas key in, dia terus automatically registered kat database, x perlu nak attach2, send2 kat email lagi...senang kerja.

Dari dia cipta E-dengue baek dia jadikan vekpro jd online lagi senang..lagi pun Vekpro bekas Ik yang cipta law saudara rasa nak hapusknan mcm tue je ciptaan IK.mmg saudara tak taw sejarah vekpro la..hehe2.
mmg la law xda tenet xboleh sent..saudara try la key in dulu..yang mana lagi senang key in..umah yang di servey perlu d key in satu persatu..xkeja gila.dah la menyusahkan lembab..loading pun stgah jam...pe cer??xda slide BFMP xde,bebas denggi sekolah xda.mcm2 xda..law bagi kaki facebook suka la dia dgn E-dengue sb kaki online..haha.

alfred
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : Pelatih penolong pegawai keshatan persekitaran
Gender: Male
Jumlah Post: 44
Umur: 27
Tarikh Register: 28/12/2008
Reputation: 0
Points: 2134

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum