FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

just tnya pendapat korang..

View previous topic View next topic Go down

just tnya pendapat korang..

Post by lollita on Mon 18 Apr 2011, 5:58 am

salam smua...just nk tnye pndapat ni...adakah wajar bg sesetgh bdk2 freshie diletakkan di klinik kesihatan?..sila kongsikan pendpt anda memasing...

lollita
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : juru x-ray
Gender : Female
Jumlah Post : 3
Umur : 33
Tarikh Register : 18/04/2011
Reputation : 0
Points : 2324

View user profile

Back to top Go down

Re: just tnya pendapat korang..

Post by Rays on Wed 04 May 2011, 7:44 am

ok gak..boleh la diorang belajar pengurusan...lagipun semangat baru..lagipun duduk kesihatan banyak activiti...
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3589

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: just tnya pendapat korang..

Post by lollita on Sun 22 May 2011, 6:17 pm

btul jugak tu..tp lame2 skill akan lupus klau slalu buat chest je..hahaha..nt klau dh tukar hosp dah x reti nk buat kes dah..

lollita
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : juru x-ray
Gender : Female
Jumlah Post : 3
Umur : 33
Tarikh Register : 18/04/2011
Reputation : 0
Points : 2324

View user profile

Back to top Go down

Re: just tnya pendapat korang..

Post by eim82 on Tue 05 Jul 2011, 11:21 am

tapi mmg mcm style la, freshie diletakkan di klinik kshtn. klinik kshtn ok, xde buruknye tapi xdpt skill baru la. lebih pd mangemant, utk yg dh ada family mmg best la, blh urus famili. yg bujang, xbosan ker.

eim82
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 4
Umur : 34
Tarikh Register : 26/09/2008
Reputation : 0
Points : 3256

View user profile

Back to top Go down

Re: just tnya pendapat korang..

Post by aliem on Mon 10 Sep 2012, 4:34 pm

ada baik dan kekurangan yg tersendiri,sekiranya baru graduate elok bertugas di tempat yang mempunyai banyak modaliti terlebih dahulu,dan kebiasaanya tempat sebigini bagi yang rajin buat overtime bole la dapat income lebih(namun mungkin sebanyak kerja diprivate hospital tapi lepasla untuk bayar bil bil)
di hospital dapat mempelajari bagaimana pengurusan di jabatan radiologi dijalankan.
tapi bagi yang dah berkahwin banyak yang suka diklinik kesihatan kurang kes katanya.

aliem
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : juru x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 17
Umur : 43
Tarikh Register : 07/06/2007
Reputation : 0
Points : 3731

View user profile

Back to top Go down

Re: just tnya pendapat korang..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum