FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Bahasa Hindi | Mari Belajar Bahasa Hindi

View previous topic View next topic Go down

Bahasa Hindi | Mari Belajar Bahasa Hindi

Post by Palladium on Mon 14 May 2012, 10:44 am

Sapa yang minat tengok pilim hidustan? Hahah JOM!! kita belajar
sama-sama bahasa hindi seikit-sikit heheh tak salah kan kita ada
asas..jadi tak da lah kita sesat nanti kalau melancong ke sana..(Aku
bingung sampai tak taw nak update apa hahahahah korang layan jer la)

aku cinta kamu = me tumse pyar kartihu

aku benci kamu = me tumse nafrat kartihu.

aku merindukanmu = me tumse yad hai.

Nehi - tidak

khubsurat=cantik

pyaar=cinta

pagel=gila

hum=aku

tum=kamu

suno=dengar

dosti=teman

Dil = Hati

dillagi = jatuh cinta

Chup = diam

sapna = mimpi

puja = doa

khesei = bagaimana

bas = cukup

ji haa = ye betul

kia hua = knp

Aku kata : kalau ada sapa-sapa nak tambah boleh jg..nnt aku update dalam post ni..

Inspektor Sahab = ???? (korang lempang sapa cakap ni ayat)
Makalele = ???? Makan meleeh kot(ada ker dalam bahasa Hindi)

Aku copy dari web http://ezurah.blogspot.com/

Palladium
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Negeri :
Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 312
Umur : 38
Tarikh Register : 02/08/2008
Reputation : 6
Points : 3400

View user profile

Back to top Go down

Re: Bahasa Hindi | Mari Belajar Bahasa Hindi

Post by Palladium on Mon 14 May 2012, 10:45 am

spe2 nk tmbah diprsilakn......

Palladium
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Negeri :
Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 312
Umur : 38
Tarikh Register : 02/08/2008
Reputation : 6
Points : 3400

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum