FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

MASALAH DISIPLIN DIKALANGAN JTMP

View previous topic View next topic Go down

Miau! MASALAH DISIPLIN DIKALANGAN JTMP

Post by mz_julia on Fri 29 Jun 2012, 8:25 pm

MASALAH DISIPLIN DIKALANGAN JTMP SEMAKIN BERLELUASA... BUKAN SEMUA... SEGELINTIR SHJA....
~ SUKE MEK EL / MC
~ BILA STAFF LEBIH JE DARI 3 ORG DI KLINIK, YANG SORANG MESTI BUAT TAIK...
~ DUK JADI BOSS... SAMBIL BERGAYUT KAT TALIPON... BERSAMBUNG2 TALIPON BUNYI... KWN LAIN SIAP MENGAH2 BUAT KERJA... ADIL KE MCM TU....??? Mad

mz_julia
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : med.lab.technologist
Gender : Female
Jumlah Post : 4
Umur : 31
Tarikh Register : 29/06/2012
Reputation : 0
Points : 2006

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: MASALAH DISIPLIN DIKALANGAN JTMP

Post by imzal82 on Sun 14 Oct 2012, 11:10 pm

biasa la tu dik oii..aku banyak kawan jtmp ni selalu lepak isap rokok sekali..deme ckap kat aku boring dan menyampah kerja jtmp ni..nak berenti sebab dah ada tanggungan..sedih dengan kerjaya jtmp yang tak der prospek.sebab mcm ni la deme semua jadi malas mula buat hal dan berlakunya masalah disiplin dikalangan mereka..so mereka yang sedih hati mula buat kerja sambil lewa asal dapat gaji sudah..ramai orang menyesal amek jtmp ni..cian jtmp semua..so aku tak salahkan jtmp yang problem disiplin tu..tension dengan idup dan life:x

imzal82
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Pembantu Perawatan Kesihatan Special Gred
Gender : Male
Jumlah Post : 114
Umur : 35
Tarikh Register : 27/04/2007
Reputation : 3
Points : 4011

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum