FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

apa pendapat korang,klu bidang mlt,lari sikit/bnyak dari skop tugasan yg pernah kita blajar dlu?

View previous topic View next topic Go down

apa pendapat korang,klu bidang mlt,lari sikit/bnyak dari skop tugasan yg pernah kita blajar dlu?

Post by azura mazlan on Thu 05 Jul 2012, 4:03 pm

Salam...

Aku dah nk dekat 3 thn kerja ngan uitm (fakulti perubatan,selayang),untuk pengetahuan korang,tugas kat sni mmg2 sgt lain n lari dari ape yg pernah aku balaja dlu...Aku sekarang dibawah department endoskopi (gasteroenterology),mmg xde lah wat kerja pasal lab nih...

Kat sni lab pon ada juga,tp lebih kepada research...bnyak gak mlt kat sni yg ditempatkan kat dpatrment yg lain cthnyaPaediatric,NICL,O&G,Respiratory,

Kadanga ku rasa aku nih bukan mlt,tapi dah mcm medical technologist...Btw,aku lg suka wat kerja2 lab sbnarnya,tp kerja nih pon bgos juga,kira mcm boleh explore bidang baru...

Huhuhu...harap korang sudilah bg pendapat r pandangan ye.. geek

azura mazlan
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 37
Umur : 29
Tarikh Register : 12/12/2009
Reputation : 0
Points : 2974

Character sheet
Mutiara Kata saya: aneosayooo....

View user profile http://azura0488@yahoo.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang,klu bidang mlt,lari sikit/bnyak dari skop tugasan yg pernah kita blajar dlu?

Post by syira hanafiah on Mon 09 Jul 2012, 12:05 pm

btoi2.. ak pn kat o&g ni.. setiap kali ak cam x puas ati ngan kje ak.. ak cepat2 igt kan diri ade org yg lg teruk dr ak.. blaja mlt tp kne kje wat PO..sabar2.. ak pn br je kje.. in sha allah nt ok kot kje kat cni Smile

syira hanafiah
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 27
Tarikh Register : 19/06/2012
Reputation : 0
Points : 2008

View user profile

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang,klu bidang mlt,lari sikit/bnyak dari skop tugasan yg pernah kita blajar dlu?

Post by azura mazlan on Mon 09 Jul 2012, 12:47 pm

hye syira...

ko kerja mane skrg?huhu

azura mazlan
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 37
Umur : 29
Tarikh Register : 12/12/2009
Reputation : 0
Points : 2974

Character sheet
Mutiara Kata saya: aneosayooo....

View user profile http://azura0488@yahoo.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang,klu bidang mlt,lari sikit/bnyak dari skop tugasan yg pernah kita blajar dlu?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum