FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Tolong .. nak kerja !!!

View previous topic View next topic Go down

Tolong .. nak kerja !!!

Post by Ecah Ngah on Mon 10 Sep 2012, 8:06 pm

salam 1malaysia .. sy lepasan Diploma Teknologi Makmal Perubatan tahun 2011 .. dah 9bulan saya menganggur .. dah banyak tempat saya apply .. tapi xde ape2 panggilan p0n .. tolong lar saya .. saya perlukan kerja ..

Ecah Ngah
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 28
Tarikh Register : 25/01/2012
Reputation : 0
Points : 2097

View user profile

Back to top Go down

Re: Tolong .. nak kerja !!!

Post by imzal82 on Sun 14 Oct 2012, 10:58 pm

kerja kilang jer la dik..bidang ni tak laku dah sekarang ni..baik janakan kerja sendiri..nak kaya cuba berniaga..kecik2 pun tak per..kalo nak mengharap makan gaji susah la..macam aku ni tak milih..aku ada ijazah sarjana muda kaunseling tapi jadi atenden kesihatan jer..why not adek try mohon jadi atenden jer..ramai nak pakai sekarang ni..swasta gaji ribu2 gak:lol:

imzal82
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Pembantu Perawatan Kesihatan Special Gred
Gender : Male
Jumlah Post : 114
Umur : 34
Tarikh Register : 27/04/2007
Reputation : 3
Points : 3952

View user profile

Back to top Go down

Re: Tolong .. nak kerja !!!

Post by sopianOthman on Fri 26 Jul 2013, 11:07 pm

Salam Sila hubungi saya di talian 012 7918533 Lokasi Seri Alam Johor

sopianOthman
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Director
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 1820
Tarikh Register : 26/07/2013
Reputation : 0
Points : 1549

View user profile

Back to top Go down

Re: Tolong .. nak kerja !!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum