FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

DIIKTIRAF @ TAK????

View previous topic View next topic Go down

suspek DIIKTIRAF @ TAK????

Post by Asyafaiq on Wed 12 Sep 2012, 1:45 pm

Salam..nak tanye! cmane nak buat if kite dah tau yang kos kite amek tu tak diiktiraf oleh MQA??
tok pgthuan, aku student PTPL. Amek Dip. MLT ni. dah abes dah tunggu nak grad je..tp ade masalah sikit bile check kat website MQA, list jurusan tok kos Dip MLT ni takde di MQA. Tapi jurusan laen ade. So, tidak diiktiraf la tu kan?? risauu sangat bile pikir sebab bile tak diiktiraf, apply SPA takde can la nak dapat. Check kat JPA pon takde. yang ade tuk kolej PTPL Shah Alam. bile tanye lecturer kat kolej tu, asyik cakap diiktiraf je. jadi, camane nak buat tok sah kan betul2 diiktiraf dan jika tidak diiktiraf, ape pelu aku buat?? dah semak kepale pikir. result aku kire boleh tahan jugak laa. na apply SPA tu takut tak dapat je. dah la hutang PTPTN banyak. nak smbung blajar kat IPTA kene tunggu grad dulu, nak smbung kt IPTS cth MSU menambahkan hutang plak. hmm =,( sedih betul.....camaneeeeeee...

Asyafaiq
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : JTMP
Gender : Female
Jumlah Post : 1
Umur : 26
Tarikh Register : 12/09/2012
Reputation : 0
Points : 1864

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: DIIKTIRAF @ TAK????

Post by imzal82 on Sun 14 Oct 2012, 10:51 pm

:pirat:sapa suh amek diploma dekat ptpl tu..rugi doe. mintak kkm jer kan senang..tak payah hutang..mesti dpat keja dengan kerajaan pastu gaji banyak jugak walaupun spm tak seberapa..rugi la woo..ptpl diktiraf la dik non..ramai jer mlt yang lulusan diploma ptpl..rasaya ptpl private kolej yang buat diploma mlt then diikuti oleh mahsa/masterskill tu..jgn risau..tp mmg rugi la ko ni..

imzal82
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Pembantu Perawatan Kesihatan Special Gred
Gender : Male
Jumlah Post : 114
Umur : 34
Tarikh Register : 27/04/2007
Reputation : 3
Points : 3951

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum