FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

View previous topic View next topic Go down

Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

Post by bentuk35 on Mon 29 Oct 2012, 1:17 pm

Sesiapa nampak khabar tentang Note2 ni telah start lanuching di Malaysia ? Tapi US belum ada lagi la. Macam cepatnya di negara kita.

bentuk35
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : executive
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 33
Tarikh Register : 29/10/2012
Reputation : 0
Points : 1763

View user profile

Back to top Go down

Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

Post by pikochew on Tue 30 Oct 2012, 11:15 am

Aiyo, Malaysia Boleh mah!!!!
Ia sudah dilancarkan kat Malaysia 2 minggu yang lepas… Amerika dan Canada dengar kata akan dilancarkan hujung bulan ni tapi tak pasti jugak..
Note baru ni ada banyak kelebihan seperti 1.6GHZ quad-core processor dan bateri yang panjang hayat…
Mungkin u tak akan percaya yang bateri besarnya 3,100 mAh membolehkan I tengok video, answer call, layari web dan dengar muzik selama 12 jam tanpa charge bateri, tera betul cheers

pikochew
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Kerani
Gender : Female
Jumlah Post : 6
Umur : 37
Tarikh Register : 25/10/2012
Reputation : 0
Points : 1775

View user profile

Back to top Go down

Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

Post by bentuk35 on Wed 31 Oct 2012, 3:42 am

sayang la! sudah lalu launching date dia. Tapi saya rasa akan ada prmotion lagi. Sebab dulu saya ambil phone baru juga masa promotion. Boleh dapat banyak hadiah la! Twisted Evil

bentuk35
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : executive
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 33
Tarikh Register : 29/10/2012
Reputation : 0
Points : 1763

View user profile

Back to top Go down

Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

Post by dreschan on Thu 01 Nov 2012, 10:07 am

u dah lambat ni, mereka dah launch produk ni 2 minggu lepas lah..
Dengar kata ada Samsung Galaxy 3 untuk cabutan bertuah...
Tapi i sini ada plan dia kalau kamu rasa nak beli

dreschan
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : sedf
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 36
Tarikh Register : 01/11/2012
Reputation : 0
Points : 1759

View user profile

Back to top Go down

Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

Post by adnormalk on Fri 02 Nov 2012, 9:49 am

Cuba tengok ni, Celcom ada road show untuk Samsung Galaxy Note 2. Ataupun boleh tengok dari link ini.
ww.celcom.com.my/devices/smartphones/android/samsung-galaxy-note-2.html

Date : 2nd - 4th Nov
Location : Blue Cube Pavilion
Bluc Cube Setia City Mall
Speed Line Communication, KLCC
Blue Cube Giant Meru, Festival City Gombak
Chop Hock Soon, PD Centre Point
Net Two Trading. Parit Raja, batu Pahat
PCS Telecommunication Enterprise, Giant Plentong, Johor
UI Mobile Phone, City Square, JB

Roah show nya selalu ada free barag macam KFC voucher, 6 bulab percuma Musicube, RM120 rebate, lucky draw bagi Galaxy 3, Galaxy Note 10.1 dan juga ticket utuk Siti Norhaliza dan Jlo.

adnormalk
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : execeutive
Gender : Male
Jumlah Post : 1
Umur : 33
Tarikh Register : 02/11/2012
Reputation : 0
Points : 1756

View user profile

Back to top Go down

Re: Anak baru Samsung Galaxy Note 2 dah sampai Malaysia?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum