FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Aiks! Susah nk pilih kalo 2 orang kawan baik sukakan ko..

View previous topic View next topic Go down

Aiks! Susah nk pilih kalo 2 orang kawan baik sukakan ko..

Post by susanchong on Fri 08 Feb 2013, 9:06 am

Tengok came pompuan ni nk pilih mr.right dia.. lepas tengok video ni, i rasa pompuan ni tentunya pilih kedua-dua laki tu.. haha


susanchong
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : clerk
Gender : Female
Jumlah Post : 12
Umur : 29
Tarikh Register : 17/09/2012
Reputation : 0
Points : 1792

View user profile

Back to top Go down

Re: Aiks! Susah nk pilih kalo 2 orang kawan baik sukakan ko..

Post by boombee87 on Mon 18 Feb 2013, 5:08 am

@susanchong wrote:Tengok came pompuan ni nk pilih mr.right dia.. lepas tengok video ni, i rasa pompuan ni tentunya pilih kedua-dua laki tu.. haha


tengok semuanya baru I sedar la.. dulu I pun macam lelaki 1st bf, accident in Cambodia, masatu tak dapat call saya punya gf hanya dalam 2 bulan sahaja, masa I pulang balik ke malaysia... i punya gf pun sudah attached dengan lelaki lain... mmg miang kan... Sad

boombee87
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : MANAGER
Gender : Male
Jumlah Post : 2
Umur : 37
Tarikh Register : 19/09/2012
Reputation : 0
Points : 1770

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum