FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Paling laju?

View previous topic View next topic Go down

Paling laju?

Post by kell88 on Tue 16 Apr 2013, 12:23 pm

Apa yang paling laju? Entah la. Apa pendapat korang? Tapi lelaki tu macam pernah nampak jer..


kell88
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Promoter
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 32
Tarikh Register : 29/11/2012
Reputation : 0
Points : 1759

View user profile

Back to top Go down

Re: Paling laju?

Post by louiskee on Wed 17 Apr 2013, 5:55 pm

kalau nak cakap pasal orang yg paling laju..tu mesti la Mr Bolt..the fastest man on earth lo...tapi ni ads dia ker? x nampak muka pun?? ada view KLCC..so Mr Bolt nak datang ker??

louiskee
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : -
Gender : Female
Jumlah Post : 13
Umur : 23
Tarikh Register : 16/08/2012
Reputation : 0
Points : 1877

View user profile

Back to top Go down

Re: Paling laju?

Post by balala on Thu 18 Apr 2013, 12:05 pm

bolt? betul ke bolt? kalau tak silap, ada iklan tepi jalan kat pj tu, nampak macam dia juga, so... iklan sama?


balala
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : setiausaha
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 31
Tarikh Register : 18/04/2013
Reputation : 0
Points : 1623

View user profile

Back to top Go down

Re: Paling laju?

Post by susanchong on Sat 20 Apr 2013, 12:51 pm

pertama kali tengok gambar dah tau la dia Usain Bolt. Pada hari Isnin, confirm dia akan dtg ke Malaysia kerana dia adalah duta Celcom LTE.. ..ada banyak hadiah untuk dimenangi.. mesti pi tengok dia

susanchong
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : clerk
Gender : Female
Jumlah Post : 12
Umur : 29
Tarikh Register : 17/09/2012
Reputation : 0
Points : 1850

View user profile

Back to top Go down

Re: Paling laju?

Post by whitey on Mon 22 Apr 2013, 2:17 pm

wah betul tu bolt!
i ada nampak promosi mereka la. agak murah. RM199 untuk modem dan boleh guna untuk percuma selama 3 bulan.


whitey
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : GM
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 35
Tarikh Register : 22/04/2013
Reputation : 0
Points : 1613

View user profile

Back to top Go down

Re: Paling laju?

Post by pluggertorn on Thu 25 Apr 2013, 8:16 pm

balala wrote:bolt? betul ke bolt? kalau tak silap, ada iklan tepi jalan kat pj tu, nampak macam dia juga, so... iklan sama?


KU tadi main facebook nampak ada pertanding style Mr Bolt.. tak perlu bayar RM199 untuk modem itu... dengan pose Bolt ini... pose di facebook boleh dapart 3 bulan access dan juga free modem la...
https://www.facebook.com/celcomfirstfanpage/app_633186143361914

pluggertorn
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : medical officer
Gender : Male
Jumlah Post : 10
Umur : 37
Tarikh Register : 17/09/2012
Reputation : 0
Points : 1840

View user profile

Back to top Go down

Re: Paling laju?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum