FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

tolong bg tau sape G Dragon

View previous topic View next topic Go down

tolong bg tau sape G Dragon

Post by popolan on Fri 07 Jun 2013, 3:54 pm

ala tak tau la siape G Dragon ni.. asyik dengar member i ckp ttg dia dn jugak concert dia kebelakangan nie.. korang tau x? i ni mmg out lah..haha

popolan
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Female
Jumlah Post : 5
Umur : 27
Tarikh Register : 15/08/2012
Reputation : 0
Points : 1933

View user profile

Back to top Go down

Re: tolong bg tau sape G Dragon

Post by iloveitmc on Mon 10 Jun 2013, 6:19 pm

u really noob la....U pernah dengar Big Bang tak???Dia ialah ketua Big Bang, dia memang pandai...Dia akan datang Malaysia hold solo concert dia pada 22nd Jun...sini ada MV dia...sini ada link MV dia----youtube.com/watch?v=mrwnL62HObI]G-Dragon MV

iloveitmc
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Polis
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 32
Tarikh Register : 10/06/2013
Reputation : 0
Points : 1627

View user profile

Back to top Go down

Re: tolong bg tau sape G Dragon

Post by popolan on Tue 11 Jun 2013, 1:34 pm

oh rasa hebat lah. haha u nie mesti kpop fans jgak lah.. jd kat mana ya concert dia??dn tiket tu harga brape..hmmm sy rasa mestilah mahal sgt..huhu

popolan
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Female
Jumlah Post : 5
Umur : 27
Tarikh Register : 15/08/2012
Reputation : 0
Points : 1933

View user profile

Back to top Go down

Re: tolong bg tau sape G Dragon

Post by iloveitmc on Wed 12 Jun 2013, 6:32 pm

Dekat Bukit Jalil Nasional Stadium la tu. Ticketnya jual laris dan cepat . Harga ticket yang paling murah dari RM188 dan VIP ialah RM588. Kamu dapat tak? Sekarang ada duit pun tak dapat la. Tapi hari ni saya nampak Xpax ada buat promosi untuk ni. Tukar telco ke Xpax lepas tu reload RM50. Kamu mungkin boleh dapat 2 ticket G-Dragon yang bernilai RM976 ,makeover bagi G-Dragon dan boleh hadiri rehearselnya. Bestkan? 
xpax.com.my/promo_gdragon.php

iloveitmc
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Polis
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 32
Tarikh Register : 10/06/2013
Reputation : 0
Points : 1627

View user profile

Back to top Go down

Re: tolong bg tau sape G Dragon

Post by popolan on Thu 13 Jun 2013, 3:58 pm

@iloveitmc wrote:Dekat Bukit Jalil Nasional Stadium la tu. Ticketnya jual laris dan cepat . Harga ticket yang paling murah dari RM188 dan VIP ialah RM588. Kamu dapat tak? Sekarang ada duit pun tak dapat la. Tapi hari ni saya nampak Xpax ada buat promosi untuk ni. Tukar telco ke Xpax lepas tu reload RM50. Kamu mungkin boleh dapat 2 ticket G-Dragon yang bernilai RM976 ,makeover bagi G-Dragon dan boleh hadiri rehearselnya. Bestkan? 
xpax.com.my/promo_gdragon.php
ari ni ari yg terakhir noh utk menang tiket tu....nk menang lah...geram jer....haha!! eh tp korang rasa mereka akan extend concert tu x? sbb buat pd 22hb Jun

popolan
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Female
Jumlah Post : 5
Umur : 27
Tarikh Register : 15/08/2012
Reputation : 0
Points : 1933

View user profile

Back to top Go down

Re: tolong bg tau sape G Dragon

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum