FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

5 TANDA AWEKS KONTROL AYU DEPAN PAKWE

View previous topic View next topic Go down

5 TANDA AWEKS KONTROL AYU DEPAN PAKWE

Post by Info Bola Sepak on Thu 24 Oct 2013, 9:59 am

5. Bile berjalan bersama-sama, si awek nie berjalan kepit-kepit seperti ala-ala gadis Jepun berpakaian kimono selangkah-langkah lambatnyer. Si pakwe dah sepuloh langkah dia baru selangkah.

4. Kalau duduk bertntangan sambil minum di restoran mamak, tangan mesti dok sebok kacau air dengan straw walaupun cuma air kosong.

3. Kalau gelak? mesti tutup mulot dengan tangan supaya nampak sopan padahal bila dgn kawan-kawan ketawa mengilai-ngilai mengalahkan pontianak atau hantu kak limah!

2. Bila bersembang dengan pakwe di Phone, suara punya la perlahan sampai pakwe cuma mampu ckp "iye?" je sebab tak dengar yang awek dia cakap, cuba kalau dengan kawan-kawan cakap bukan main kuat nak-nak kalau acara mengumpat, jiran kampung sebelah pun boleh dengar.

1. Tengah-tengah dating di shopping complex tetiba tunjuk sifat keibuan kalo ade budak kecik, walhal adik sebaya kat rumah suh jaga pun malas.

Psst! Hehe Pada yang lelaki korang rasa ada tak aweks korang bersifat macam ni? Atau bagi yang perempuan pulak, rasa-rasa korang tergolong dalam senarai ni tak? Hahaha!
avatar
Info Bola Sepak
STAFF PEMUDAH CARA (JR)
STAFF PEMUDAH CARA (JR)

Negeri :
Jawatan : Penyerang Sensasi Kebangsaan
Gender : Male
Jumlah Post : 482
Umur : 27
Tarikh Register : 10/12/2011
Reputation : 5
Points : 4162

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 TANDA AWEKS KONTROL AYU DEPAN PAKWE

Post by Jururawat_Nakal on Wed 22 Oct 2014, 12:36 pm

ni bukan tanda kontrol ayu... ni kondem orang pompuan ni..... Bebel Bebel Bebel
avatar
Jururawat_Nakal
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : Jururawat Terlatih U29
Gender : Female
Jumlah Post : 70
Umur : 29
Tarikh Register : 25/01/2007
Reputation : 0
Points : 3999

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum